Jos olet yksinyrittäjä, ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on sinulle iso askel. Joudut selvittelemään työnantajan vastuisiin ja velvollisuuksiin liittyviä asioita. Olet luultavasti erinomainen siinä työssä, mitä teet, mutta työnantajaksi ryhtyminen on jo ihan eri laji omaksuttavaksi.

Jos yritykselläsi on jo työntekijöitä, voi sopivan henkilövahvistuksen löytäminen tuntua samalta, kuin etsisit tietynlaista hiekanjyvää Saharasta. Jos löydätkin oikean muotoisen hiekanjyvän, miten voit varmistaa sen sopivuuden juuri teidän yritykseenne?

Oli tilanteesi kumpi tahansa, uuden työntekijän rekrytointi tuntuu varmasti työläältä, jopa vaikealtakin. Ja samat työt pitää edelleen hoitaa, kunnes työntekijä tuo helpotusta tilanteeseen!

 

Me olemme olemassa, että näin ei tarvitse olla. Meille rekrytointi ja lakisääteiset työnantajavelvollisuudet ovat niin sanotusti peruskauraa. Työsopimukset, vakuutukset, verotusasiat, tuntilisät, lomarahat… Kun me hoidamme kaikki nämä, sinäkin voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat – ja alkaa siirtää omaa ammattitaitoasi uudelle työntekijälle, jotta saat hänestä itsesi veroisen huippuosaajan.

Tarkoitus ei siis ole vuokrata keikkatyövoimaa, joka ei sitoudu yrityksenne toimintaan. Pitkäaikaiset asiakasyrityksemme ovat olleet kumppaneinamme useiden vuosien ajan.

 

Kun ulkoistat henkilöstön palkkaamisen meille, kaikki tämä sisältyy hintaan. Maksat työntekijästä vain kiinteää hintaa, jolloin voit ennakoida kaikki henkilöstökulut pitkälle tulevaisuuteen. Kuluja ei myöskään synny ennen oikean työntekijän löytymistä, joten voit huoletta jättää toimeksiantopyynnön meille, jolloin aloitamme rekrytointiprosessin.

 

Ajattele, mihin kaikkeen voit vielä päästä, kun oikea työntekijä on käytössäsi. Ottaisitko itsellesi lomaa vai suuntaisitko kasvaneita resursseja toiminnan laajentamiseen?

 

Miten palvelumme käytännössä toimii? Lue lisää sivuiltamme: https://www.henkilostokumppani.fi/tyonantajille/

 

Henkilöstökumppanisi Jenni

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.