Meistä

Henkilöstökumppani vuodesta 1992

Henkilöstökumppani Oy (entiseltä nimeltään Toimialapalvelu Ritva Suominen Oy) on kotimainen, yrittäjäomisteinen henkilöstöpalveluyritys.

Haluamme olla mukana luomassa asiakkaidemme menestystä etsimällä oikeat henkilöt avoinna oleviin tehtäviin. Meitä on helppo lähestyä, palvelulupauksemme on tarjota henkilökohtaista ja kattavaa palvelua.

Pidämme asiakassuhteitamme arvossa, kommunikoimme avoimesti ja pidämme aidosti yhteyttä. Panostamme erityisesti jatkuvuuteen ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseen. Kannamme vastuun asiakkaidemme henkilöstöhallinnosta ja olemme ajan tasalla lakisääteisistä velvoitteista.

Perustamisvuodesta 1992 lähtien olemme tehneet työtä alalla, joka on viime vuosina lähtenyt voimakkaaseen kasvuun. Henkilöstökumppanin menestyksen avaimia ovat erityisesti hyvät, pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä panostaminen työntekijöiden viihtyvyyteen.

Toimimme laajasti koko Etelä-Suomen alueella. Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaan Aviapoliksen alueella.

Lue lisää palveluistamme työnantajille ja työnhakijoille >>

”Meillä on aina lämmin vastaanotto sekä työnantajille että hakijoille. Mukava haastatteluilmapiiri takaa parhaiden tekijöiden löytämisen.”
Jenni Laine, toimitusjohtaja

JENNI LAINE

Jenni on toimiston ääni ja sielu. Jenni työskentelee Vantaan toimistolla, mutta hoitaa myös Turun ja Salon alueiden asiakkuuksia. Jennin vahvuuksiin kuuluu iloinen ja positiivinen asenne sekä määrätietoinen ote työhön. Hän pitää hyvää huolta asiakkaista sekä työntekijöistä ja onkin tuttu näky jokaisella työpaikallamme. Jenni on Henkilöstökumppanin toimitusjohtaja sekä
osakas.

RITVA PIIPPOLA

Ritva on pitkänlinjan yrittäjä, Henkilöstökumppanin perustaja sekä osakas. Ritvan rooli yrityksen päivittäisessä toiminnassa on päästetty jo hiukan helpottamaan, mutta hän on aktiivisesti mukana päätöksenteossa sekä toiminnan suunnittelussa.

Toimimme laajasti Etelä-Suomen alueella
sekä Turun ja Salon seuduilla.