Kynnys uusien työntekijöiden palkkaamisen voi olla korkea, jos yrittäjänä pelkäät kustannuksia ja yllättäviä palkkakuluja, joihin on vaikea varautua. Saatat ajatella, että työntekijöiden palkkaus tulee yritykselle väistämättä liian kalliiksi.

Myös koronapandemia on saanut monet yritykset jollei suoranaiseen ahdinkoon niin ainakin varpailleen sen suhteen, uskaltaako uusia riskejä ottaa.

Meidän näkökulmastamme on traagista, että yrittäjät eivät voi toteuttaa laajenemissuunnitelmiaan tai helpottaa omaa työkuormaansa riskin pelossa. Koska näin ei tarvitse olla.

Henkilöstökumppani jakaa työntekijöistä aiheutuvan riskin kanssasi. Enää sinun ei tarvitse arpoa, palkkaisinko vai en, ja jos palkkaan, odottaako minua konkurssi.

Kun ulkoistat henkilöstön palkkaamisen meille, työntekijä on yrityksesi käytettävissä ilman perinteiseen palkkaamiseen liittyvää työnantajariskiä.

Itse maksat työntekijästä vain kiinteää hintaa, jolloin voit ennakoida kaikki henkilöstökulut pitkälle tulevaisuuteen. Kuluja ei myöskään synny ennen oikean työntekijän löytymistä, joten voit huoletta jättää toimeksiantopyynnön meille, jolloin aloitamme rekrytointiprosessin.

Tarkoitus ei kuitenkaan ole vuokrata keikkatyövoimaa, joka ei sitoudu yrityksenne toimintaan. Pitkäaikaiset asiakasyrityksemme ovat olleet kumppaneinamme useiden vuosien ajan.

Tänä keväänä annamme huutia vanhoille uskomuksille, jotka estävät yrittäjiä tavoittelemasta kasvua ja uusia unelmia. Viime viikolla alkanut kampanjamme näkyy huhti- ja toukokuussa useissa sähköisissä medioissa.

Miten me otamme riskin puolestasi? Lue lisää sivuiltamme: https://www.henkilostokumppani.fi/tyonantajille/

Kohisten kohti kesää ja uusia unelmia!

 

Henkilöstökumppanisi Jenni

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.