Agileo Oy ja Henkilöstökumppani Oy yhteistyöhön

Tarjoamme jatkossa ammattimaisia IT-alan rekrytointeja. Ylpeänä ja innostuneena haluamme julkistaa uuden yhteistyömallin. Yhteistyöllä saavutamme parempia tuloksia ja pystymme tarjoamaan entistä parempia palveluita IT-alalle.

Yhteistyön tarkoituksena on tehdä ammattimaisia IT-alan rekrytointeja, jolloin asiakkaan tarve sekä rekrytointia hoitavan yrityksen ymmärrys alasta kohtaavat ja syntyy pitkäaikaisia asiakas- ja työsuhteita.

Agileo Oy on 2012 perustettu yritys, joka tarjoaa korkean tason IT-osaamista ilman hallinnollisia lisäkuluja. Yhteistyöverkostomme kautta asiakkaan käytössä on joukko alan parhaita asiantuntijoita. Tietojärjestelmän suunnittelu osaksi organisaation toimintastrategiaa vaatii syvällistä tietoa teknologioista ja tuotteista. Meillä on kattava osaaminen arkkitehtuurisuunnittelusta, tuotteista ja sovelluskehyksistä.”

Henkilöstökumppani Oy on 1992 perustettu kotimainen, yrittäjäomisteinen henkilöstöpalveluyritys. Haluamme olla mukana luomassa asiakkaidemme menestystä etsimällä oikeat henkilöt avoinna oleviin tehtäviin. Meitä on helppo lähestyä, palvelulupauksemme on tarjota henkilökohtaista ja kattavaa palvelua.”

 

Olethan yhteydessä, mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme. Anna ammattilaisten olla avuksi.

info@agileo.fi

toimisto@henkilostokumppani.fi

#IT #recruiting #consulting #rekrytointi #henkilöstöpalveluala

 

Yhteistyöterveisin,

Ismo Harjunmaa ja Jenni Laine

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.