Teet työpaikkailmoituksen, haet tekijää eri kanavien kautta, ilmoitat somessa, mutta sitä oikeaa tekijää ei tunnu löytyvän? Kuulostaako tutulta? Niin minustakin.

Usein työpaikka halutaan täyttää juuri sopivalla työntekijällä. Pitää sopia porukkaan, ymmärtää yrityksen arvot, noudattaa yhteisiä sääntöjä, olla hyvä tyyppi, ammattitaitoinen…lista on loputon. Me Henkilöstökumppanilla keskitämme osaamisemme ja energiamme näiden tyyppien löytämiseen.

Uutta asiakassuhdetta luodessa haluamme usein vierailla ensin työpaikalla. Aistia tunnelmaa, tutustua yrittäjään ja muihin työntekijöihin sekä täsmentää tarkasti, millaista henkilöä etsitään. Tämän jälkeen laadimme työpaikkailmoituksen. Ilmoitus pyritään muotoilemaan niin, että se vastaa kuvausta yrityksestä sekä antaa hakijalle informaatiota avoimesta työpaikasta. Joskus kuitenkin työtehtävä saattaa olla uusi ja tehtävänkuva muotoutuu vasta, kun sopiva tekijä löytyy. Tilanteita ja tarpeita on monenlaisia.

Vuokratyöntekijän palkkaaminen kauttamme on yrittäjälle huoletonta ja laskutamme vasta tehdyistä tunneista eli varsinainen rekrytointi ei muodosta lisälaskua. Näin ollen rekrytointiprosessi ei myöskään kuluta yrittäjän aikaa eikä rahaa. Tällä myös takaamme olevamme aidosti kiinnostuneita työntekijän löytymisestä. Kun se oikea työntekijä sitten vihdoin löytyy, hoidamme me sopimusten teon. Henkilöstövuokraussopimus asiakasyrityksemme kanssa sekä työsopimus työntekijän kanssa. Teemme myös asiakkaan pyynnöstä suorarekrytointia, jolloin asiakas palkkaa työntekijän omaksi työntekijäksi eikä henkilöstövuokraussopimusta vuokratyöstä synny. Tällöin kustannus muodostuu ainoastaan rekrytoinnista.

Mikäli mietit vielä uuden työntekijän palkkaamista, mutta et tiedä kuinka edetä tai minne ottaa yhteyttä, niin kerromme palveluistamme mielellämme lisää. Se mikä on meille itsestäänselvää tai kuuluu jokaiseen työpäivään, saattaa askarruttaa juuri sinua. Meidän tehtävämme on selventää prosessia ja olla avuksi. On ilo auttaa!

Mukavia kevätpäiviä toivotellen,

Jenni

jenni@henkilostokumppani.fi

p. 050 560 1144

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.